miercuri, septembrie 03, 2008

Colecţia de toamnă. De la franţuji.

Totul a pornit de la frustrarea de la rata Veneţia în perioada asta. Visam să ajung măcar 3 zile la festivalul de film. Şi să bat străzile (hmm, străzile sună ciudat în contextul dat) până mă prinde noaptea. Să stau pe plaja din Lido să văd răsăritul iar seara să mă mut în partea cealaltă (adică 200 m mai încolo), pe ponton, să privesc cum soarele mângâie de rămas bun clădirile din Guidecca. Mi-am promis să o fac la anul totuşi. Şi să mă întorc cu o mie de fotografii.

Să revin. De fapt aveam chef de văzut filme. Că asta era ideea. Aşa că am pornit în oraş în căutare de dvd-uri. După două zile fără mare succes am apelat la prieteni. Unde găsesc şi eu filme? Multe şi mai ieftine, dacă se poate. Vezi la Carrefour, îmi spune cineva. Bleah, nu-mi place. Dar mă duc, innebunesc dacă nu-mi iau măcar 5. Vezi că au probleme cu preţurile, îmi spune altcineva. Una e la raft şi alta plăteşti, fii atentă. Ok, ok...

Am fost, m-am înghesuit, nu mi-a plăcut dar mi-am luat. Filme de colecţie, filme seriose, filme de duminică seara. Concluziile sunt două. Una: au probleme cu preţurile dar în sensul bun. Mi-am luat un film cu 2,99. La raft era 29,99.


Şi Ritter Sport a primit cele zece mii de scrisori de la mine. Au adus Ritter Marzipan. I-aş spune şi Mariei dar sunt convinsă că deja are un bax acasă.

17 răspunsuri:

Anonim spunea...

o casiera va plati diferenta din buzunarul propriu.
probabil exista un Dumnezeu al casierelor :)) Maria stie de ce

Pisicot spunea...

Nooo, nici gând. Ce treabă are casiera? Eu nu a băgat nimic greşit, aşa a fost înregistrat codul de bare.

hadean spunea...

eu mi-am luat în vacanţă o pereche de tenişi alb-albastru (cu o dungă subţire roşie) cu 24 de euro. erau la reduceri şi până să ajung la casă eram convins că erau 42(aşa, reduşi). propun să-i port sănătos.

Pisicot spunea...

Să-i porţi :)

ana spunea...

despartiti dar impreuna? romanesc sau strain?

Pisicot spunea...

http://www.thebreakupmovie.net/
film de duminică seara :)

maria spunea...

nu, maria nu are niciun bax acasa, asa ca iti multumeste
just lethal- cu siguranta exista :)

robin simion spunea...

eu am descoperit ca si la economatul lui vanghelie se rade de lume. in cazul asta de oamenii cu venituri mai mici. preturile de la casa sunt mai mari decat cele de la raft.

Pisicot spunea...

Maria, atunci mă simt utilă :)
(mai ales că am auzit că meriţi, cică ai făcut treabă bună)
Robin, la vanghelie nici nu mă miră. Dar la ăştia e sistemul în aşa fel încât să renunţi în a afla preţul corect. Cartonul de pe raft spune ceva, oricum nu eşti foarte sigur dacă se referă la produsul tău. Ar trebui să verifici şi codul numeric. După care verificatoarele alea de preţ nu merg. Nici unul.deci rămâne să afli la casă. Eu una am avut baftă :)

maria spunea...

pisicot- eu? ce treaba? ca am o deprimare profunda ca am ajuns la amsterdam cu juma de ora inainte sa se inchida magazinele

Pisicot spunea...

Hahahaha :)
Păi la Haga mă refeream. Te laudă lumea :)

maria spunea...

aoleu, asta ma bucura ca aveam emotii :)

Pisicot spunea...

Ssssst. Recunosc că eu nu te-am văzut. De fapt nu mă mai uit la tv şi la ştiri în mod special. Dar ai recomandări bune :) Aşa că mă gândesc că meriţi ciocomarţipan :)

hadean spunea...

da, merita:-), am vazut-o eu:-)

ruxa spunea...

maria, te'ai scos :)

Pisicot spunea...

Eu sunt varză. Nu pricepeam ce e cu marea Mariei, aia "nordică" :-))) Pfff, ar trebui naibii să mă mai uit la tv. Dar Maria merită oricum marţipanul, aşa că rămâne stabilit :)

Onixa spunea...

CRedeam ca doar eu le-am scris sa aduca ritter cu martzipan.te pup.ioana apostolescu