joi, aprilie 10, 2008

Wannabe

Dacă m-aş dedubla, mi-ar plăcea să fiu Gwen pentru o zi.

25 răspunsuri:

Anonim spunea...

nu cred in ea. deloc. de fapt nu cred, pentru ca nici ea nu crede. uite, un produs bun de marketing e Marilyn Manson. e horror, da' e adevarat.

Pisicot spunea...

Şi mie-mi place MM. Dar aici nu era vorba de marketing. Îmi place EA. Şi de multe ori mă regăsesc...

Anonim spunea...

k. bine si asa. nu vorbeam de marketing. vorbeam de EA. de asta zic ca nu cred in ea :)

Anonim spunea...

Eu aş fi ultimul vagon.

?!

Pt. că aş putea merge înainte fără teama că m-aş putea împiedica privind în urmă.

Grele. Nu?! Mă duc să mă culc...

Anonim spunea...

motanes, foarte misto.

ruxa spunea...

si mie'mi place gwen. chiar daca are si linie de imbracaminte :)

kmi spunea...

Gwen e ok, imi place din ce vad prin clipuri, dar ca femeie, in muzica, cea mai tare mi se pare Madonna...e fascinant cum reuseste si, pentru dedublare as alege-o pe...(bine ca stati pe scaun, cel putin asa ma astept)...as alege-o pe Sandra. Remember Sandra? Doamne cat mi-a placut fata asta cand eram copil...Mult! Mult! Mult! Acum, cand ma uit la clipurile ei, nu mai am sentimentele de atunci, dar nu uit cat mi-a placut. In plus, eram tare mandra ca e maritata cu-n roman :|...

Pisicot spunea...

Motanes, my darling :) ce frumos le zici tu. Ai dormit bine?
Ilinca, îhî...
Plus că, recunosc, am dat pe spate cât de bine putea să arate la 3 luni după ce a născut.

Pisicot spunea...

Kmi, no comment :-)))
(fiecare cu damblaua lui...)

nelu spunea...

Bună alegere! Gwen are ceva aparte, e delicată şi cu dulcică. Nu există blondă care sa îmi placă mai tare ca ea (chiar şi atunci când are părul roz:P). Eu, la categoria "wannabe" oscilez între Jude Law şi Colin Farrell.

nelu spunea...

completare : fără "cu" înainte de dulcică.Poate trebuia să mă fac actor. :P

Pisicot spunea...

Şi eu oscilez tot între cei doi...de fapt cred că i-aş prefera pe amândoi.

hadean spunea...

mie îmi place gângurica asta. şi nu ştiu cine aş putea să vreau a fi în afară de mine. poate eu, cu nişte upgrade serios la capitolul "social skills".

nelu spunea...

@ hadean : nu pot să cred că nu ai vrea să fii altcineva pentru o zi măcar aşa pentru a transfera banii de prin conturile respectivului în contul tău :))

hadean spunea...

ritchiu:dacă aş fi altcineva nu aş vrea să transfer banii din conturile mele care nu aş mai fi eu în conturile altcuiva care nu ar fi fi altcineva ci eu.şi m-aş trezi a doua zi tot eu, cu aceleaşi conturi siluete. iar altcineva ar avea toţi banii în cont, că doar nu era prost să-i transfere în contul meu. doamne derutant pot fi uneori:-).deja sunt altcineva,pentru că nu mă mai înţeleg eu pe mine:-)))

nelu spunea...

Deci, mă înţelegi că n-am înţeles nimic dacă nici tu nu ai înţeles ce trebuia înţeles de mine cu mare putere de înţelegere. Înţelegi? :))

Pisicot spunea...

Pffff, bărbaţii :-)))))
(uite, eu ştiu exact ce vreau!)

miki spunea...

ba nuuu!! nu e un produs de marketing! ca asa de traznita si totusi dulce era inca de la inceputurile ei de tot. nu s-a schimbat mai deloc, atata doar ca s-a facut chiar mai frumoasa de cand a facut bebelul. mor dupa ea ce misto e!

Anonim spunea...

M-am trezit mai tânăr decât mi-aş fi dorit pt. ziua de azi.

Gwen.. Eu zic că sigur e marketing. N-are cum să nu fie.

miki spunea...

mai, este clar ca toti sunt produse de marketing mai mult sau mai putin. toti cei care au fost obligati de circumstante sa lucreze cu armate de oameni de comunicarem de stilisti, de specialisti in geenral care ajung sa isi dea atat de mult cu parerea despre aparitiile tale incat la un moment dat de depersonalizezi. iar, mai mult sau mai putin, in masaura in care vrei sa asculti de ei. dar marketingul se vede, de exemplu, la amy whinehouse. asta mica ce vi se pare ca are atat de nenatural incat sa o considerati un produs din cap pana in picioare?!

este pur si simplu o aparitie fresh, n-ai nevoie de marketing pentru asta. nici nu stiu daca marketingul poate sa iti dea ceea ce nu ai. in plus, repet, ea chiar este asa dintotdeauna. acum pur si simplu arata mai bine. iar asta da, e marketing. of!

Anonim spunea...

De Amy Whinehouse să nu vă luaţi c-o păţiti!

Primul şi ultimul avertisment.

miki spunea...

motanes, stii doar ce declaratii i-am facut! dar pare mai produs decat gwen, tre sa recunoastem! desi atunci ma luptam sa spun ca prea a intrat bine in rol. atat de bine incat ai spune ca asa e ea.

...dar poate ca sunt eu prea credula si nu ma prind cum e cu tacticile astea moderne de marketare sau cum le zice lor

Pisicot spunea...

Mulţumesc M., aşa, apără-mă de oamenii răi :)

Pisicot spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

miki spunea...

sunt doar invidiosi, mah. niste uraciosi. eeei...