marți, iulie 15, 2008

Scary post

Teo s-a pus pe scris despre spaime, fobii, frici. Şi m-a provocat fără să vrea la o leapsă. Nu de alta, dar citind la ea mi-am dat seama că nimic din cele enumerate acolo nu mă bagă în sperieţi. Poate sunt eu pe dos.

Ia să vedem. Păienjeni, gângănii, insecte - nu. Nici măcar rozătoare sau şerpălăi. Apă - nu. Foc - nici atât. Înălţime - chiar îmi place. Întuneric - nu. Boală, durere fizică - nu prea, că am tot experimentat.

Bun, sunt chestii care îmi displac, recunosc. Nu mă dau în vânt după cutremur mai ales dacă se întâmplă să fiu singură. Şi, în mod nefericit, la etajul 10. Sau după mulţime. Mai ales dacă se mişcă haotic. Merg la concerte dar uite, la hypermakret mă cam ia cu transpiraţii. Prea ulte culori, prea multe cutii, prea multă agitaţie. Ceea ce chiar nu îmi place este violarea spaţiului personal. Nu ştiu dacă e claustrofobie în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că pe lângă faptul că prefer să nu merg cu liftul, să nu dorm la perete, să nu mă înghesui în autobuz...mai am o problemă de limitare interrelaţională. Urăsc să-mi stea cineva pe cap. Să-mi vorbească de la 20 cm, să mă atingă în timp ce-mi explică chestii, să-mi culeagă scame (imaginare uneori) de pe haine, să mă sufoce chiar şi prin atitudine., să mă controleze, să-mi ţină socoteala. Până aici.

Şi acum stau şi mă gândesc e mai bine să ai o fobie (sau dileală?!), una şi bună, sau mai bine ca Teo. Simple şi multiple. Măcar ea scapă mai ieftin la psiholog!

Acum, revenind şi la chestii serioase, de genul "de ce ţi-ar fi frică" mă tot obsedează o idee. Nu - nu războiul nici extratereştrii. Nici "defectarea" soarelui - au fost prea multe filme pe tema asta. Eu am altă problemă. Într-un scenariu post-cataclismic în care (evident) aş fi supravieţuitoare aş înnebuni să iau evoluţia de la zero având cunoştinţele de acum. De exemplu să fie epidemie de gripă şi să ştiu că un simplu antibiotic ar rezolva totul foarte simplu. Dacă ar fi fost inventat. Dar nu e. Iar eu nu ştiu să-l produc. Nasol. Aş deveni schizofrenică în 2 ani.

Hai să vă văd pe voi acum.

346 răspunsuri:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   1 – 200 din 346   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

intr-un scenariu postcataclismic, supravietuitoare fiind, cred ca o frunza ti-ar fi deajuns(sau un mar, gnehehe)

Anonim spunea...

Moaaammmaaa....Ce reclama mi-ai facut :)))Trebuie sa dau un suc/cafea/ceai...asa cum spuneam, am fobii "la nivelul pielii"...alea filosofice nu mi le exteriorizez ::))

Oricum, este interesant de facut un studiu despre fobiile noastre...

Eu am doua curiozitati...cine are teama de ziua de maine? Si ce ar fi zis Freud daca ar fi trait :::)))))

Pisicot spunea...

About2run :-)))) adică...ar fi suficientă frunza să salvez lumea?
Teo, o cafea la GJ ;)
Eu sigur nu am teamă de ziua de mâine. Ba chiar am mari curiozităţi :-)

Anonim spunea...

da, o frunza pentru a-si pune intrebari, sa se simta stimulat intelectual(asta in cazul in care supravietuieste si vreu adam)

caci dupa frunza e salvarea lumii...

hadean spunea...

nu stiu daca am fost vreodata un om curajos. stiu insa ca nu am simtit niciodata frica aceea din carti, cu sudori reci pe sira spinarii. da, ma ingrijoreaza (nu intr-atat incat sa intru in panica) faptul ca as putea sa traiesc mult si ..bolnav, si de aceea incerc sa traiesc sanatos. in rest..numai de bine. imi place la inaltime, imi place si in apa, si sub ea, si in viteza si incet, am trecut de cateva ori aproape de locul in care se termina viata si am invatat sa accept riscul.sunt totusi lucruri pe care nu le-as face de buna voie dar pe care le-am facut fortat de imprejurari( intrat locuri foarte inguste si /sau foarte murdare, manevrat lighioane ..si altele despre care nu voi vorbi aici).
nu-i fobie dar ma cam dernjeaza si pe mine invadarea spatiului personal, atat de catre barbati cat si de catre femei. nu-mi place sa ma atinga decat oamenii cu care ma simt confortabil, nu-mi place gloata.

kmi spunea...

Mai, mi-e frica de razboi si, uneori, mi se pare ca ma gandesc prea mult la acest lucru...E drept ca am sange de moldoveanca si "povestea drobului de sare" e in gene...cred :P

Garfield spunea...

mie mi-e frica de pisici :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

am noua vieti, ar fi culmea sa imi fie frica de ceva :))

acum serios, am si eu o fobie... mi-e teama de ziua de luni... mi-e teama ca intr-o zi o sa se furiseze pe nesimtite si, pana sa am timp sa fug, o sa ma insface in ghearele ei puternice , o sa ma inghete cu privirile ei reci... coltii zilei de luni sunt ascutiti, gura zilei de luni este mereu flamanda, vrea sa ma prinda, sa ma pape... de multa vreme o simt cum sta la panda, asteptand un moment in care, relaxat dupa un wekend de vis, sa ma las surprins de venirea ei...
da, cred ca mi-e frica de ziua de luni :)

nelu spunea...

am şi eu nişte neplăceri legate de aglomerările umane. n-ar fi chiar o fobie, dar nici bine nu mă simt.

o fobie am totuşi. cea de a nu sfârşi halit de un animal. mă sperie tare gândul. brrrr

innuenda spunea...

Well, am o groază de "nu-mi place să", dar frici reale, organice, nu ştiu dacă am. Dar, să ne organizăm:
-nu-mi place să merg cu liftul
-nu dorm niciodată la perete
-nu-mi place să merg singură pe stradă
-nu-mi place să mă uit în hăuri
-nu-mi place să dorm singură
-nu-mi plac albinele şi viespile prin preajma mea
-am repulsie, de data asta organică la gândaci şi viermi de care, dacă poposeşte vreunul pe mine, mă scutur ca apucata, cu pielea de găină pe mine, vreo 5 minute :)
Mai zic? :))

Pisicot spunea...

About2run, păi eu sper să supravieţuiască şi un adam, dacă se poate unul pe gustul meu (ca să-l stimulez intelctual, desigur)
Adi, eşti un personaj complex deci :-)
Kmi, lasă că şi eu am (un pic de) sânge de moldoveancă şi nu e chiar aşa...
Garfield, minunat :-)))))
Ritchiu, uite la asta nu m-am gândit. Hmmmm.
Innu, eu zic că e suficient, m-ai convins :P

maria spunea...

mie mi-e foarte frica de boala altora. apropiati.
si nu ma intorc din drum. asta e verificata

maria spunea...

plus frica de pierdut bagaje (multumesc ilinca), avioane si altele

ruxa spunea...

ma, io nu cred ca am fobii. adica.. nush cum sa zic, d'astea care m'ar face sa ma manifest spasmodic sau macar violent. dar in zona astora mentionate de voi.. neplaceri, sa le zicem, ar fi
- apropierea fizica, genul ala de intrat in suflet. da, imi repugna. am acelasi feeling ca atunci cand ma baleau matusile, zgomotos, pe obraji. uram kestia asta!
- faceam ca toti dracii cand ma intalneam cu un gandac negru, d'ala de canal. acu bag seama ca nu mai fac, m'am intalnit cu unu aseara la parter si l'am kilarit calm, fara prea mare stres.
- imi e teama sa vin acasa noaptea daca e intuneric la parter (acolo unde's lifturile e un unghi mort pe care nu'l vad de la intrarea in bloc) ca e cineva care o sa'mi dea in cap. odata a fost, n'a nimerit.
- imi e teama de ridicol, atat la mine cat si la altii
- si de tupeu, culmea, pentru ca eu sunt tupeista. mi'e teama, insa, de tupeul ala mai mare decat al meu, lipsit de bun simt, pentru ca ma blocheaza si nu stiu cum sa reactionez.
- si imi displac peisajele aglomerate in concediu. adica daca ma duc la mare, pe coline, la munte, aiurea, prefer sa nu fie multi oameni. in orase, insa, imi place aglomeratia (in bucuresti nu'mi place)

cred ca mai sunt si altele, da' nu'mi vin in minte acuma, o sa ma gandesc serios la problema postcataclismica.

ruxa spunea...

maria, nu'mi multumi, zau, ma simt rau, poate o depasisei si io ti'am amintit de ea

dar imi amintesc si io acu de inca una de'a mea, respectiv sa raman fara picaturi de nas - reminder, tre sa ma opresc la o farmacie nonstop ca sa'mi iau, ca nu mai am. multumesc, maria :)

Anonim spunea...

Mie îmi e frică de mine. Sunt în stare de orice.

Nashu_mare spunea...

Mie mi-e frica de Maruta. Si mi-e frica de vanzarile de pantofi cu toc. Si de reduceri.

Pisicot spunea...

Maria, deci dacă uiţi ceva acasă e nasol...
Ilinca, asta cu ridicolul e bună. Aş mai adăuga şi teama de refuz + umilinţa aferentă.
Deci Motanes are fobie de Motanes...hmmm.
Naşule, de reducerile la pantofi cu toc şi mie mi-e teamă. Nu de alta, dar o grămadă de fantezii vor fi îndeplinite. Şi cu fanteziile nu-i de glumă :P

miki spunea...

:)) tu, in conditiile date, rolul tau ar fi sa te reproduci. punct. ca poate copiii tai, nascuti in acest mediu ostil, se acomodeaza mai usor cu el si apoi inventeaza antibioticul si apoi salveaza lumea,. dar ai grija sa faci multi copii, ca poate nu toti se dovedesc a fi niste rocket scientisti si nu merita sa risti.

ma rog, acum ar mai fi probleme gen.. cu cine faci copiii fiind singura supravietuitoare. chiar va trebui sa te descurci. si cum faci daca te imbolnavesti in timpul sarcinii si ai nevoie de antibiotice. dar si aici va trebui sa te descurci. medicina naturista gen. invata niste leacuri babesti urgent!

Pisicot spunea...

Miki, în timpul sarcinii nu se iau antibiotice, ce naiba!!!
Apoi...hai că n-o fi atât de nasol, adică să fiu singura supravieţuitoare. Că atunci ce rost ar mai avea frunza? Măcar renunţ la ea şi fac nudism :D

Anonim spunea...

nu face parte din fobiile tale, poti sa faci nudism de acum :))

Pisicot spunea...

About2run, nu mă dau în vânt după asta. Dar de dragul salvării planetei cine ştie...

Anonim spunea...

@Pisicot- cafea? Pai sa facem o reuniune..o luam si pe Maria :))

ruxa spunea...

mai bine cafea, ca nu se stie, naibii, cand vine cataclismul ala! da' sa fie seara, ca sa nu doarma pisicot, sa priveasca decaderea planetei live :))

miki spunea...

deci asa ramane. te lasam sa ne duci mai departe. ai grija, nu e o misiune usoara! e cu multa presiune. sper sa nu ai fopbie de trait sub presiune..

Pisicot spunea...

Teo, bună ideea. Şi îţi propun (şi în numele Mariei) o locaţie binecunoscută, GJ.
Ilinca, bine că eşti tu deşteaptă. Uite că aseară am băut cafea şi am dormit bine. Ok, era decaf, că aştia de la GJ ştiu ce e aia :-)))

Pisicot spunea...

Miki, eu nu promit nimic. Dar o să încerc...

Nashu_mare spunea...

Eu zic sa vina cataclismul ala mai repede sau sa te apuci acum de nudism ca, daca stai mult si imbatranesti, nudismul nu mai e atat de OK.

Pisicot spunea...

Naşule, bine ai grăit! Nu te pui cu gravitaţia :-))

maria spunea...

saptamina viitoare cind doriti fara miercuri si joi

Pisicot spunea...

Păi poate fi marţi. Sau vineri. Pe seară, evident. Cine mai pofteşte?

maria spunea...

marti sau vineri, cind doriti, teoretic sunt libera

nelu spunea...

marţi mă bag şi eu, după 17, desigur. :D

ruxa spunea...

marti mai bine, ca vineri ilinca pleaca la mare.

Pisicot spunea...

Deci marţi să fie, după orele 18 la Băneasa :)

nelu spunea...

brici pentru mine :D

ruxa spunea...

it's a date!

Pisicot spunea...

Ia uite că facem gaşcă :-)) Hai poate trageţi ţeapă!
Şi să nu vă aud că încurcaţi locul. Asta îmi aminteşte de o întâlnire cu o prietenă, la film, la mall. Eu eram în Vitan, ea în Plaza :-)))

ruxa spunea...

well, macar filmul era (probabil) si colo si colo. eu am chemat taxi la stadionul national. eu eram in craiova. de chemat am chemat taxi meridian din bucuresti. si nu venea. si sunam. pai unde sunteti? in fata. si soferul unde e? in fata. pai cu ce sunteti imbracata? pai asa. pai soferul nu va vede. cum, dom'le, ca sunt aicea, in fata, uite, langa politist. pai nici pe politist nu'l vede. aaa.. stati asa, ma scuzati, sa vedeti.. eu sunt in craiova

maria spunea...

asta cu una la mall vitan, alta la plaza am patit-o si eu. ca sa nu fie neintelegeri, GJ din Mall Baneasa, nu din Carrefour

Anonim spunea...

Hello!
epivir http://toniguy.com/members/buy_2D00_epivir_2D00_online.aspx
pentasa http://toniguy.com/members/buy_2D00_pentasa_2D00_online.aspx
albenza http://toniguy.com/members/Buy-Albenza-Online-Cheap.aspx
singulair http://toniguy.com/members/buy-singulair-online.aspx
zanaflex http://toniguy.com/members/buy_2D00_epivir_2D00_online.aspx
ditropan http://buy-eydhj.posterous.com/buy-ditropan-online
albuterol sulfate http://buy-kfmnv.posterous.com/buy-albuterol-online

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol 50 mg sr - high off tramadol 50 mg

Anonim spunea...

phentermine medication phentermine 30 mg capsules side effects - buy phentermine uk online

Anonim spunea...

generic xanax what do 1mg xanax look like - xanax dosage blue

Anonim spunea...

phentermine price buy diet pills online phentermine - legal purchase phentermine online

Anonim spunea...

buy zolpidem online zolpidem 10mg info - zolpidem tart er 12.5 mg side effects

Anonim spunea...

buy phentermine online buy phentermine capsules online - phentermine hydrochloride

Anonim spunea...

zolpidem 10 mg zolpidem 10 mg side effects - лекарство zolpidem tartrate

Anonim spunea...

buy xanax overnight delivery clonazepam vs. xanax for anxiety - buy xanax bars 2mg

Anonim spunea...

phentermine 37.5 buy phentermine in australia - phentermine 1 month

Anonim spunea...

buy phentermine online where did you buy phentermine online - buy phentermine safe site

Anonim spunea...

phentermine online buy phentermine forum - order-phentermine.com

Anonim spunea...

tramadol no prescription tramadol hcl for pain - buy tramadol mexico

Anonim spunea...

buy phentermine legit website order phentermine - buy phentermine online 30mg

Anonim spunea...

tramadol online tramadol 50 mg vs percocet - tramadol 600 mg daily

Anonim spunea...

generic phentermine online buy phentermine from mexico - phentermine blog

Anonim spunea...

buy phentermine online phentermine online legit - buy phentermine online from australia

Anonim spunea...

cheapest phentermine phentermine in drug test - generic phentermine online

Anonim spunea...

tramadol generic tramadol 50mg for dogs and humans - how do i buy tramadol online yahoo

Anonim spunea...

cheapest phentermine buy phentermine 30 mg capsules - best website order phentermine

Anonim spunea...

buy tramadol tablets tramadol hcl for sale - tramadol 50mg with zoloft

Anonim spunea...

buy phentermine online purchase phentermine online no prescription - buy phentermine 37.5 mg

Anonim spunea...

phentermine price how to order phentermine on line - buy phentermine united states

Anonim spunea...

ambien 10 mg ambien cr lunesta which is better - ambien cr discount program

Anonim spunea...

tramadol online no prescription purchase tramadol online cod - buy tramadol in uk no prescription

Anonim spunea...

tramadol online cod tramadol hcl monograph - tramadol before surgery

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol online to florida - tramadol 50 mg hydrocodone

Anonim spunea...

tramadol online pharmacy tramadol hcl 50 - normal dosage tramadol humans

Anonim spunea...

ambien medication ambien sleep effects - buy ambien safely

Anonim spunea...

buy ambien ambien cr dosage elderly - buy brand ambien online

Anonim spunea...

generic zolpidem drug interactions zoloft ambien - ambien in the news

Anonim spunea...

buy xanax Chicago xanax drug detection time - xanax liver

Anonim spunea...

ambien without a rx ambien music radio online free - buy generic ambien no prescription

Anonim spunea...

phentermine prescription buy herbal phentermine online - phentermine get high

Anonim spunea...

buy ambien лекарство ambien cr - generic time release ambien

Anonim spunea...

ambien on line there generic ambien cr - ambien side effects double vision

Anonim spunea...

buy ambien buy ambien online usa - 2 layer ambien cr side effects

Anonim spunea...

buy ambien online ambien side effects loss of appetite - ambien side effects libido

Anonim spunea...

xanax pills much generic xanax - order xanax online cheap

Anonim spunea...

ambien no rx ambien 10mg vs lunesta 3 mg - buy ambien xanax

Anonim spunea...

buy phentermine phentermine information - buy herbal phentermine online

Anonim spunea...

xanax online New Hampshire order prescription xanax online - xanax online best price

Anonim spunea...

buy ambien online no prescription much generic ambien - ambience mall gurgaon nearest metro station

Anonim spunea...

phentermine 37 5mg phentermine high - phentermine vs phen phen

Anonim spunea...

generic phentermine buy phentermine online no prescription uk - buy phentermine 37.5 online no prescription

Anonim spunea...

buy phentermine no prescription buy phentermine usa - phentermine 37.5 mg mut

Anonim spunea...

ambien online without rx buy ambien no prescription overnight delivery - ambien with xanax overdose

Anonim spunea...

buy ambien online ambien zolpidem tartrate medication review - ambien 10 mg vs. 5mg

Anonim spunea...

buy ambien online no prescription ambien vs ambien cr half life - ambien generic cost

Anonim spunea...

cheap tramadol dosage of tramadol for humans - tramadol bargain

Anonim spunea...

buy xanax Alaska xanax on military drug test - xanax withdrawal cure

Anonim spunea...

buy phentermine buy phentermine online with no rx - where to order phentermine online

Anonim spunea...

buy phentermine can i buy phentermine online - buying phentermine online illegal

Anonim spunea...

xanax online Milwaukee xanax ruins opiate high - 1mg lorazepam compared xanax

Anonim spunea...

buy phentermine buy phentermine online cheap with no prescription - phentermine effects

Anonim spunea...

buy xanax bars online no prescription buy xanax 2mg online - xanax bars for

Anonim spunea...

buy xanax Minneapolis xanax side effects on pregnancy - withdrawal symptoms of xanax

Anonim spunea...

generic xanax West Virginia xanax lethal dose - xanax bars erowid

Anonim spunea...

buy xanax Raleigh North generic xanax medications - buy xanax online overnight delivery

Anonim spunea...

buy tramadol tablets buy tramadol from mexico - order tramadol without

Anonim spunea...

buy tramadol tramadol lethal dose - tramadol liquid

Anonim spunea...

buy tramadol in florida tramadol online florida - tramadol 50mg with alcohol

Anonim spunea...

tramadol online pharmacy buy generic tramadol - tramadol dosage adults

Anonim spunea...

buy xanax side effects going off xanax - xanax youtube

Anonim spunea...

buy xanax Long Beach xanax benadryl drug interactions - xanax 2mg price

Anonim spunea...

xanax no prescription online generic xanax white - xanax hangover

Anonim spunea...

generic tramadol online tramadol online inrikes - buy tramadol online for cheap

Anonim spunea...

buy tramadol tramadol online missouri - buy ultram online no prescription

Anonim spunea...

generic xanax Charlotte 1 mg xanax too much - xanax bars vs blue footballs

Anonim spunea...

buy xanax without prescriptions does xanax show up same klonopin drug test - how xanax affects the brain

Anonim spunea...

xanax online Hawaii xanax side effects short term - xanax for anxiety panic

Anonim spunea...

buy cheap tramadol tramadol medication purchase - buy tramadol hcl online

Anonim spunea...

buy tramadol tramadol hcl 30 mg - tramadol 1 hcl 50mg

Anonim spunea...

generic ambien buy ambien many get high - ambien side effects heartburn

Anonim spunea...

buy tramadol cheap order tramadol online no prescription - can overdose tramadol

Anonim spunea...

buy percocet online stories of percocet addiction - buy percocet nyc

Anonim spunea...

ambien cheap ambien side effects withdrawal - insomnia after taking ambien

Anonim spunea...

generic zolpidem many 10mg ambien get high - ambien high last

Anonim spunea...

where can i buy percocet long before percocet withdrawal - buy percocet online usa no prescription

Anonim spunea...

buy tramadol online ultram tramadol 100mg - where to buy tramadol online usa

Anonim spunea...

ambien online no prescription ambien lamictal drug interactions - ambien walrus toothpastefordinner

Anonim spunea...

buy tramadol online order tramadol in usa - cheap online tramadol cod

Anonim spunea...

buy generic ambien buy ambien online no prescription needed - ambien cr label

Anonim spunea...

percocet 10 percocet 750 - percocet withdrawal what to expect

Anonim spunea...

buy tramadol mastercard tramadol 50 mg ingredients - tramadol 50 mg much take

Anonim spunea...

buy zolpidem ambien long term use - difference between ambien cr zolpidem er

Anonim spunea...

ambien pharmacy ambien overdose signs and symptoms - ambien overdose recovery

Anonim spunea...

ambien for sale online lowest price ambien cr - ambien cr 12.5 mg best price

Anonim spunea...

ambien drug ambien cr shortage - ambien cr prescription coupon

Anonim spunea...

buy tramadol mexico buy tramadol valium online - tramadol dosage dental pain

Anonim spunea...

order tramadol tramadol hydrochloride 50mg capsules - neurontin and tramadol high

Anonim spunea...

purchase ambien ambien high how long - buy real ambien online

Anonim spunea...

tramadol 50mg tramadol zanaflex - how to purchase tramadol'

Anonim spunea...

generic ambien buy buy ambien online legally - ambien cr yellow

Anonim spunea...

percocet 325 percocet online legit - buy percocet phoenix az

Anonim spunea...

cheap tramadol online tramadol dosage 10 lb dog - tramadol online florida delivery

Anonim spunea...

buy zolpidem ambien overdose dangers - rebound insomnia after ambien

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol vicodin - buy tramadol online no prescription cod

Anonim spunea...

order tramadol online cod tramadol online apotheke - best place buy tramadol

Anonim spunea...

buy tramadol online without a prescription tramadol dosage for 20 lb. dog - tramadol overnight shipping no prescription

Anonim spunea...

buy percocet without prescription withdrawal percocet 30mg - percocet 5 325 much tylenol

Anonim spunea...

buy soma online no prescription soma usa online pharmacy - soma drug picture

Anonim spunea...

ordering ambien online cheap ambien canada - ambien walrus shirt

Anonim spunea...

buy tramadol mastercard tramadol 50mg tablets high - tramadol addiction stories

Anonim spunea...

buy tramadol overnight cheap tramadol overnight no prescription - tramadol online topix

Anonim spunea...

buy tramadol overnight cod what does tramadol high feel like - tramadol next day

Anonim spunea...

ambien without prescriptions ambien price walmart - ambien 10mg vs 5mg

Anonim spunea...

buy percocet online order percocet online no rx - percocet side effects in elderly

Anonim spunea...

buy tramadol 100mg tramadol 50 mg how many - tramadol hcl dosage humans

Anonim spunea...

buy somas soma muscle relax er - soma order status

Anonim spunea...

ambien online will overdose ambien do - generic ambien safe

Anonim spunea...

tramadol 50mg is it legal to get tramadol online - tramadol hcl 100 mg iran chemie pharma

Anonim spunea...

buy tramadol online no prescription what does 100 mg tramadol look like - tramadol over the counter

Anonim spunea...

tramadol no prescription tramadol 50mg slow release - get prescription online tramadol

Anonim spunea...

buy tramadol online cod tramadol xr recreational - tramadol questions

Anonim spunea...

buy soma online soma wellness boulder - buy soma no prescription overnight

Anonim spunea...

ambien side effects 0f ambien - ambien withdrawal panic

Anonim spunea...

tramadol no prescription lowest dosage tramadol - 5 50 mg tramadol

Anonim spunea...

order tramadol online tramadol 717 - tramadol dosage weight

Anonim spunea...

ambien cr buy ambien sleeping pills usa - ambien withdrawal taper

Anonim spunea...

buy tramadol online 100mg of tramadol safe - buy tramadol online echeck

Anonim spunea...

buy tramadol buy tramadol online with cod - tramadol online cod

Anonim spunea...

soma for sale buy soma from usa - soma medication abuse

Anonim spunea...

ambien online ambien withdrawal seizures - generic ambien online + no prescription

Anonim spunea...

buy tramadol cod overnight tramadol kidney disease - buy tramadol online cod only

Anonim spunea...

buy tramadol uk is it legal to buy tramadol online us - order tramadol

Anonim spunea...

tramadol online overnight tramadol dosage 200 mg - tramadol high like

Anonim spunea...

buy tramadol 100mg online buy tramadol cod saturday delivery - buy tramadol hydrochloride

Anonim spunea...

carisoprodol soma discount soma no prescription - generic soma description

Anonim spunea...

where to buy tramadol purchase tramadol 50mg - tramadol hcl nsaid

Anonim spunea...

buy tramadol mastercard buy tramadol hcl online - where to buy tramadol online forum

Anonim spunea...

tramadol 50mg tramadol hcl 325 - tramadol hcl dose

Anonim spunea...

soma online buy soma online florida - soma intimates costa mesa

Anonim spunea...

buy tramadol online buy tramadol online utah - buy tramadol online australia no prescription

Anonim spunea...

generic carisoprodol buy 120 soma online - soma drug narcotic

Anonim spunea...

tramadol online overnight legal purchase tramadol online - buy tramadol buy cod

Anonim spunea...

buy tramadol 100mg tramadol high get - ninth street pharmacy online tramadol

Anonim spunea...

buy soma generic soma identification - how to buy soma online

Anonim spunea...

soma drug buy soma online yahoo answers - buy generic soma online no prescription

Anonim spunea...

buy tramadol in florida buy tramadol online in florida - tramadol hcl 37.5-3 tab myla

Anonim spunea...

buy tramadol without a script buy tramadol online cod overnight - tramadol online fedex next day

Anonim spunea...

cheap carisoprodol soma no prescription cod - buy soma online mastercard

Anonim spunea...

soma no prescription legit soma online - soma san diego refunds

Anonim spunea...

order tramadol overnight tramadol hcl 10 mg - order ultram online no prescription

Anonim spunea...

viagra online viagra kidneys - buy 200 mg viagra

Anonim spunea...

buy tramadol online with mastercard buy tramadol australia - buy tramadol online tennessee

Anonim spunea...

generic tramadol online order tramadol online overnight delivery - tramadol 50 mg bluelight

Anonim spunea...

buy soma online buy qualitest soma online - soma drug street value

Anonim spunea...

buy soma soma 70.3 results - soma bras orlando

Anonim spunea...

generic viagra viagra discount - get viagra online in canada

Anonim spunea...

order viagra online cheap online pharmacy low price on viagra - buy viagra online japan

Anonim spunea...

can you buy tramadol online tramadol dosage erowid - buy tramadol soma

Anonim spunea...

soma pills online soma cube - drug interactions soma benadryl

Anonim spunea...

buy cheap viagra viagra for women side effects - buy cheap viagra online canada

Anonim spunea...

order soma online soma therapy - soma drug test

Anonim spunea...

buy soma soma muscle pain - high off soma pills

Anonim spunea...

tramadol 50mg tramadol high review - tramadol online from mexico

Anonim spunea...

can you buy viagra at walmart viagra for sale - cheap viagra reviews

Anonim spunea...

buy soma online cheap soma online - buy soma carisoprodol

Anonim spunea...

tramadol online tramadol high how much - tramadol 800mg ibuprofen

Anonim spunea...

cheapest viagra buy viagra online boots - buy cheap viagra online next day delivery

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 346   Mai noi› Cele mai noi»